2005-08-26 11:36:50• hírek • Szatmar.ro

Kimi és Schumi csapatot cserél?

Az egyik német újság úgy tudja, hogy Raikkönen már el is kötelezte magát a Ferrarihoz.
 Így a hétszeres világbajnok visszatérhet a Mercedes kötelékébe, ahol egykoron karrierjét kezdte.Csapatot cserél 2007-ben Michael Schumacher és Kimi Raikkönen - legalábbis a Sport Bild című német sportlap szerint. Az újság úgy tudja, a finn pilóta már májusban aláírt egy előszerződést az olaszokkal, míg a világbajnok nem fogja meghosszabbítani 2006 végén lejáró megállapodását, melynek meghosszabbítására már megtette ajánlatát a Ferrari.

Wili Weber, a német menedzsere azonban szeretné feljebb srófolni Schumacher jelenlegi évi 35 millió dolláros fizetését. Ennek ismeretében pedig könnyen elképzelhető, hogy az egész történetet ő találta ki, hogy elérje célját.
A Ferrari ugyanis minden bizonnyal nagyon jól tudja, hogy Raikkönen nem igazol hozzájuk, hiszen jelenleg olyan csapatnál van, amely világbajnoki cím megszerzésére alkalmas autót biztosít számára, míg a Ferrariról ez idén nem mondható el. Ez márcsak azért is valószínű, mert maga Raikkönen is azt nyilatkozta, hogy jól érzi magát a McLarennél és esze ágában sincs elhagyni azt a csapatot, amelynél kitűnően érzi magát és hosszútávon számít rá. (hirtv.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: