2013-10-10 09:05:52• hírek • Blikk.hu

Kimeríti a kettős élet Bozsek Márkot

Jelenleg két, teljes embert kívánó szerepben kell megfelelnie Bozsek Márknak.

Az egyik a Barátok közt Fekete Szabolcsa, a sorozatbeli élete ugyanis nem állt meg azért, mert közben Márk az X-Faktor színpadán egy egészen új feladatra koncentrál.  Szombaton már a tehetségkutató élő show-jában kell bizonyítania. Emiatt a fiatalember a főváros két vége között ingázik, semmi szabadideje nincs, nem is beszélve arról, hogy a nagy nyomás miatt még a nagyon ritkán adódó pihenőidőt is a gyakorlásra szánja. Márk elárulta: máris ugyancsak elfáradt, hetek óta nem aludta ki magát.

– Amióta beindult az élő műsorok próbája, nem nagyon álltam meg, hiszen a Barátok köztben is ugyanúgy forgatok tovább, mint eddig. Volt olyan napom, hogy reggel fél nyolcra mentem Nagytéténybe a stúdióba, onnan vissza az X-Faktor-lakásba, amely a VIII. kerületben van, majd a Lurdy házba a próbatermekbe énekóra vagy esetleg kisfilmforgatásra.

Este még volt egy jelenetem a Barátok közt stúdiójában, este nyolckor pedig egy x-faktoros megbeszélés a házban – sorolta a színész-énekes, milyen feszített tempóban telnek a napjai. A nagy hajtás számára azért is különösen megterhelő számára, mert alvásra is kevesebb ideje marad, pedig általában sokat alszik. Minimum nyolc órát, de inkább tíz kell neki ahhoz, hogy jó formában legyen.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: