2018-05-21 15:25:35• hírek • nso.hu

Kimaradt a Chelsea sztárja és a Barca hőse - íme a végleges spanyol keret

Julen Lopetegui, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 23 fős keretét az oroszországi világbajnokságra. A legnagyobb meglepetést Sergi Roberto, Javi Martínez és Álvaro Morata (fotó) hiánya jelenti.

 

A Cadena COPE már vasárnap beszámolt róla, hogy az FC Barcelona, a Bayern München és a Chelsea játékosa nem kerül be a keretbe, a spanyol rádióadó azonban úgy tudta, hogy a védők között Marcos Alonso is helyet kap. Nos, Lopetegui az utolsó pillanatban meggondolhatta magát, mert az egyszeres válogatott Alonso helyett az Arsenal tapasztalt futballistájának, Nacho Monrealnak küldött meghívót.

 

Utazhat a vb-re a Real Sociedad 22 éves jobbhátvédje, Álvaro Odriozola, valamint a Valencia támadója, a mögöttünk hagyott szezonban 16 gólig jutó Rodrigo is.

A spanyolok Portugáliával, Iránnal és Marokkóval szerepelnek azonos csoportban a június 14-én kezdődő vb-n.

SPANYOLORSZÁG
KAPUSOK: 
David de Gea (Manchester United – Anglia), Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao), Pepe Reina (Napoli – Olaszország)
VÉDŐK: Jordi Alba (FC Barcelona), César Azpilicueta (Chelsea – Anglia), Dani Carvajal(Real Madrid), Nacho Monreal (Arsenal – Anglia), Nacho (Real Madrid), Álvaro Odriozola(Real Sociedad), Gerard Piqué (FC Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Marco Asensio (Real Madrid), Sergio Busquets (FC Barcelona), Andrés Iniesta (FC Barcelona), Isco (Real Madrid), Koke (Atlético Madrid), Saúl Níguez (Atlético Madrid), David Silva (Manchester City – Anglia), Thiago Alcántara (Bayern München – Németország)
TÁMADÓK: Iago Aspas (Celta Vigo), Diego Costa (Atlético Madrid), Rodrigo (Valencia), Lucas Vázquez (Real Madrid)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: