2012-06-12 16:04:52• hírek • Szatmar.ro

Kilencedszer is nekivág a Red Bull Romaniacs-nek Gyenes Mani

Szerdán kilencedszer indul útjára Nagyszeben mellett a földkerekség legnehezebb hard enduro versenye, a Red Bull Romaniacs és kilencedszer áll rajthoz Gyenes Emánuel is. Ezzel a szatmári motoros az egyetlen, aki eddig az összes viadalon részt vett.

A Red Bull Romaniacson idén 34 ország 180 motorosa áll rajthoz, a verseny népszerűségét és elismertségét jelzi, hogy elsőként izraeli, ukrajnai, sőt guatemalai versenyző is indul.

Gyenes, akinek igazából az enduro és az enduro cross fekszik (ezekből négy-négy romániai bajnoki címmel is rendelkezik), a profi kategóriában áll rajthoz, ahol a korábbi években két kilencedik helyet is szerzett. A kategória megnyerésére legnagyobb esélye az új-zélandi Chris Birch, a brit Graham Jarvis és a német Andreas Lettenbichler trió tagjainak van. Ők valamennyien nyerni tudtak már a Romaniacsen, mi több, ha Jarvis ezúttal is a legjobb lesz, akkor beéri a három győzelmével rekorder Cyrill Desprést.

Nem Gyenes lesz az egyedüli szatmári motoros a versenyen, mivel Nagy Krisztián is rajthoz áll, immár negyedik alkalommal. Ő az Expert Team kategóriában küzd majd meg a természeti akadályokkal Dani Otil társaságában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: