2015-04-09 15:00:43• hírek • Kocsis Zoltán

Kilenc éve eltűnt férfi tetemét találták meg

Megdöbbentő leletre lett figyelmes egy férfi csütörtök délelőtt Reszege település területén: miután kiirtotta mezejéről a közel két méteres bozótot, a megtisztult területen egy holttestet talált. Kiderült, a férfi kilenc évvel ezelőtt tűnt el majtényi otthonából, azóta homály fedte sorsát.

A férfi, miután megtisztította a területet a méteres bozóttól, némi csalánt akart szedni - ekkor vette észre az emberi maradványokat. Azonnal értesítette a rendőrséget, akiknek a helyszínre érkeztét követően nem volt nehéz dolguk a férfi azonosításában, hisz ruháiban egy óra és némi készpénz mellett személyigazolványát is megtalálták.

Ebből kiderült, hogy az 1958-ban Majtényben született Ioan Piscoci holttestére bukkantak, aki 2006 óta szerepelt az eltűntek listáján. Mint ilyenkor szokásos, annak idején a faluban rögtön felmerült az öngyilkosság vagy a gyilkosság gyanúja. Utóbbi ismét felerősödött két évvel ezelőtt, amikor a férfi fia öngyilkos lett - a bűntudat miatt, mondták a rosszindulatúak.

A rendőrség az emberi maradványokat az igazságügyi orvostani szakértő vizsgálata érdekében a laboratóriumba szállította. A szakember vizsgálatának eredményétől várják a választ: öngyilkosság vagy gyilkosság vetett-e véget az akkor 48 éves férfi életének. Előbbi esetében lezárhatnak egy kilenc éves dossziét - utóbbi esetében viszont újrakezdhetik a nyomozást.

Ioan Piscoci-nak még egy lánya él Majtényban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: