2011-05-15 17:03:20• hírek • Szatmar.ro

Kilenc dzsúdós az országos döntőben

Összesen nyolc érmet szerzett a Szatmárnémeti Unió cselgáncscsapata a Besztercében megrendezett regionális viadalon, aminek következtében kilencen bebiztosították helyüket az országos nagydöntőben.

Az U11, U13 és U15 korosztály számára megrendezett versenyen Czerlau Jennifer, Czerlau Mercédesz, Kovács Dóra, Domuta Norbert, Kovács András és Faur Florin nem talált legyőzőre, míg Dudás Denisa és Tróba Albert a második helyet szerezték meg, így kiegészülve a mostani viadalt kihagyó Katona Martinnal, ők valamennyien ott lehetnek az országos döntőben.

„Colder Cipriannak, Stan Alexnek és Ponţoc Mariannak nem sikerült legalább a második helyen zárnia, így ők nem lesznek ott a fináléban" - jegyezte meg Terely Mihály edző.

Az országos finálékat mellesleg már korosztályonként más-más helyszínen és időpontban rendezik. A sort az U15-ösök kezdik május 27.-28.-án Csíkszeredán, majd az U11-esek következnek június 11.-én Techirghiolon, végül pedig az U13-sok Déván június 24.-25.-én.

Nem kell addig várniuk Terely Mihály, Czerlau Doina és Ramona Igna tanítványainak a következő versenyig, hisz a hét végén Nagyváradon az Észak Kupán léphetnek tatamira.

A szatmáriak eredményei Besztercén:
U11, 1. hely:
Czerlau Jennifer (44 kg), Domuţa Norbert (27 kg); 2. hely: Dudás Denisa (40 kg)
U13, 1. hely: Czerlau Mercédesz (48 kg), Kovács András (42 kg)
U15, 1. hely: Kovács Dóra (57 kg), Faur Florin (+66 kg); 2. hely: Tróba Albert (50 kg)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: