2018-03-06 10:37:58• hírek • Bede Emőke

Kilakoltatják a Horea utcai gyújtogatót

A keddi nap első óráiban ismét tűzoltók özönlötték el a hírhedt Horea 6. szám alatti bérházat, ugyanis ezúttal egy második emeleti lakásban csaptak fel a lángok.

A szombati tűzesethez hasonlóan ezt is hamar megfékezték a lánglovagok, azonban az egykori Victoria Szálló épületének lakói között kisebb pánikhangulat alakult ki. Többen ugyanis látni véltek valakit, aki szándékosan dobott be a lakások ajtaján egy olyan tárgyat, mely lángba borította a lakásokat.
 

„Nem toleráljuk tovább a garázdálkodást. Akik nem képesek betartani az együttélés szabályait, azoknak fel is út, le is út!” – nyilatkozta Kereskényi Gábor polgármester, majd azt is hozzátette, elrendelik a piromániás személy azonnali kilakoltatását.
 

Néhány héttel ezelőtt a rendőrség már razziázott az épületben, a legtöbb illegális lakásfoglalót már akkor felszólították, hogy hagyja el az épületet. Mindösszesen 6-7 család vásárolta meg az önkormányzati tulajdonban álló lakásokat, ezért a többieknek menniük kell. Amennyiben eleget tesznek a szociális lakás odaítéléséhez szükséges feltételeknek, fedél kerülhet fejük felé. Ellenkező esetben a hírhedt ingatlan jelenlegi lakóinak hamarosan új hajlék után kell nézniük.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: