2012-09-07 18:38:52• hírek • Szatmár.ro

Kikaptunk a Targovistétól, megvertük a görögöket

A kép illusztráció
A kép illusztráció
A kosárlabda-bajnokság nyitánya változott: nem semleges pályán rendezik az első fordulót, ezért a CSM szeptember 22-én hazai pályán fogadja az Alexandriát.

A Chindia Kupa keretében lépett pályára a VSK női kosárlabdacsapata csütörtökön és pénteken.

A szatmáriak a torna második napján a görög bajnokkal, a Sony Athinaikosz csapatával játszott. Bár erősebb csapatnak gondolta őket mindenki, a hellének az Aradi BC ICIM-től csütörtökön 87:42 arányban kikaptak. A szatmári lányoknak sem okoztak gondot a görögök: 19 pontos győzelmet arattak Fleseriu lányai.

Nem volt viszont ennyire sima a csütörtöki mérkőzés, amikor a házigazdákkal kerültek össze a szatmáriak. Egyfajta visszavágója lehetett volna ez az elmúlt bajnokság döntőjének, igaz, mindkét csapatban komoly személyi változások mentek végbe. Mindenesetre a hazaiak 15 ponttal verték a szatmári alakulatot.

- A hazaiak jól kezdték a meccset, meg is leptek minket, a távoli dobásaik általában bementek, míg nekünk nem sikerültek. A szünet után feljöttünk 8 pontra is, de a végén biztosan nyert a Târgovişte. Tény, hogy erősebb csapatuk van mint az elmúlt idényben, és a felkészülést is tíz nappal hamarabb kezdték mint mi. Nekünk még kell egy kis idő, hogy jobban összekovácsolódjon a csapat" - nyilatkozta Florin Muresan szakosztályelnök.

Targovistei CSM-Szatmárnémeti VSK 76:61 (22:14, 20:13, 17:21, 17:13). A szatmári pontszerzők: Whittington 15, Drye 10, Părău 10, Szlimák 10, Kovacsevics 6, Zullo 4, Freeman 4, Orosz 2. Játszott még: Ivan, Giurgiu.

Szatmárnémeti VSK-Athinaikosz 57:38 (félidőben 31:20). A szatmári pontszerzők: Drye 14, Whittington 12, Freeman  10, Giurgiu 7, Parau 6, Szlimák 4, Kovacsevics 2 , Zullo 2.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: