2012-11-07 21:08:15• hírek • Szatmár.ro

Kikaptak a szatmári lányok Vologdában

A papírforma érvényesült: az oroszok elég csúnyán megverték a szatmári kosaras lányokat.

A legnehezebb találkozóját játszotta a Szatmárnémeti VSK szerdán Oroszországban. Az Európai Kupa csoportkörének harmadik fordulójában a Csevakata Vologda volt az ellenfél, akik már régi motorosok ebben a sorozatban.

Már az első percekben érezhető volt a különbség a két csapat között: az oroszok előbb 5:0-ra húztak el, majd 11:2 lett az eredmény. Az első negyed biztos orosz vezetéssel zárult és a második negyedet is gyengén kezdték a szatmáriak. Kevés pontot szereztek, 31:12 is volt az eredmény. Fontos megjegyezni, hogy az oroszok 46 százalékos pontossággal dobtak kosárra, a szatmáriak meg csak 18 százalékkal.

A harmadik negyedben elszálltak az esélyek arra is, hogy szoros legyen a mérkőzés. 25 pontra nőtt a különbség, a befejező negyedben pedig a Vologda 36 pontos előnyt hozott össze.

A csoport, 3. forduló: Csevakata Vologda-Szatmárnémeti VSK 74:38 (17:9, 18:8, 21:14, 18:7). A szatmári pontszerzők: Orosz 12, Whittington 8, Freeman 5, Kovacsevics 5, Ivan 5, Giurgiu 3. Játszott még: Szlimák, Szmutku, Nagy.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: