2013-09-29 17:55:50• hírek • Szatmár.ro

Az utolsó pillanatban nyert az Olimpia az UTA otthonában

A szatmári csapat megszerezte második győzelmét a második ligában - megint a meccs vége volt izgalmas.

Nem sokan mertek hinni benne, de a hétvégén sikerült a sárga-kék mezes fiúknak három pontot elrabolniuk Aradról, az UTA ellen aratott győzelemmel. A három pontban különösen az első félidő közepén nem bízhattak a drukkerek, ugyanis az eddig nyeretlen aradi együttes jutott előnyhöz. A szatmári 16-oson belül támadó Birza lábát elhúzta Suta, emiatt pedig büntetőrúgáshoz jutottak a házigazdák - ezt Marcu be is lőtte.

Az aradi öröm viszont csak két percig tartott, ugyanis góllal végződött a következő szatmári támadás. Pontosabban öngóllal: a házigazdák védője, Neagu menteni akart, de saját kapujába lőtte a labdát. A szatmáriak ekkor vérszemet kaptak, sorozatosan támadtak, de gól nem született. A második félidőben Feier és Bujor is gólt szerezhetett volna, s amikor már a hazaiak biztosnak tartották a döntetlent, az Olimpia eldöntötte az eredményt a 92. percben. Lemac beadását Dragos lőtte hét méterről az aradi kapuba.

- Ahogy játszottunk, még egy pontot sem érdemeltünk volna meg, a döntetlen hatalmas eredmény lett volna. Az Olimpia minden téren jobb volt, sokkal többet vártam azoktól a játékosoktól, akik már élvonalbeli tapasztalattal is rendelkeznek. Ugyanakkor zavaró az is, hogy ez már a harmadik mérkőzés, melyen az utolsó pillanatokban kapunk gólt - mondta a meccs után Eugen Trica, a házigazdák edzője.

Csík Tibor szerint a szatmáriak jó erőnléte vezetett győzelemhez, hiszen a házigazdák az összecsapás vége felé már alig bírták tartani a tempót az Olimpia játékosaival.

Aradi UTA - Szatmárnémeti Olimpia 1-2 (Marcu 23. - tizenegyesből, illetve Neagu 25. - öngól,  Dragoş 92.).

Az Olimpia összeállítása: Suta - Muntean, Ene, Balau, Iuhas - Feier (Molnar 63.), Villand, Svarckopf, Zsiga (Micas 87.) - Bujor (Dragos 75.), Lemac.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: