2013-03-06 15:49:31• hírek • Szatmár.ro

Kikapott az Olimpia

A tavaszi idény első meccse előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az Olimpia.

A másodosztály élmezőnyéhez tartozó Botosani volt a sárga-kék csapat ellenfele szerda délelőtt. A felkészülési mérkőzés nem alakult a legjobban, már az első percekben sejteni lehetett, hogy baj lesz. A vendégek egy kapushibát kihasználva Dinu révén megszerezte a vezetést, majd a félidő közepe felé egy ollózással Carjan vette be a szatmári Miron kapuját. A fiúk Feier találatának köszönhetően szépítettek. Az Olimpia a folytatásban látványosan többet birtokolta a labdát, a botosani-i csapat viszont nagyon veszélyes volt, amikor ellentámadásba lendült. Egy ilyen támadás során jutottak tizenegyeshez, amivel ismét kettőre nőtt a vendég alakulat előnye.

A második félidőben mindkét csapatnál lehetőséget kaptak a cserék is, de ez nem jelenti azt, hogy leült volna a játék. Danila jó ütemben lépett ki a védők közül és lőtte el a labdát a hosszú sarokba, faragva ezzel a hátrányból. Egyenlíteni azonban nem sikerült, sőt a különbség nőtt. Újabb tizenegyest kapott a vendég gárda, amit Vasvari értékesített, ezzel beállítva a 4-2-es végeredményt.

- Egyelőre ez a különbség a második és a harmadik liga között, és ez az eredményben valamint a játékban is látszott. Gyermeteg hibákat is vétettünk, amelyeknek meglett a következménye - nyilatkozta a szatmári csapat vezetőedzője, Csík Tibor.

Szatmárnémeti Olimpia-Botosani-i FC 2-4
(Feier 24., Danila 67., illetve Dinu 2., Carjan 23., Vraciu 40 - tizenegyesből, Vasvari 83. - tizenegyesből).
Az Olimpia összeállítása: Miron - Mos, Muresan Fl. Sabau, Iuhas, Gavrilescu, Villand, Molnar, Roghina, Kinczel, Feier. Játszottak még: Suta, Glodean, Hanus, Curtean, Roatis, Botos, Dragos, Danila.

A fehér mezes botosaniak nyerték a találkozót

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: