2007-06-02 14:08:59• hírek • Tamás Jakab

Kikapott a Victoria

 A Váradszentmártoni Lotus megérdemelten vitte el a 3 pontot.

Péntek délután 6 órától a Nagykárolyi Victoria a Váradszentmártoni Lotus csapatát fogadta a C Ligás labdarúgó bajnokság utolsó előtti fordulójában.

Fehérben a hazaiak

A hazaiaknak a mérkőzés végkimenetele már nem igazán számított, lévén, hogy biztos kiesői a pontvadászatnak. Pintér Sándor fiainak egyetlen célkitűzése lehetett, tisztesen helytállni az utolsó hazai pályán vívott mérkőzésükön.

A vendégek esélyeshez méltóan játszottak, és egy gyönyörű fejesgóllal magukhoz is ragadták a vezetést. A Victoria rendkívül pontatlanul játszott, képtelenek voltak hosszabb ideig megtartani a labdát, és igazi helyzetet sem tudtak kialakítani. A rendkívül csúszós talajú pályán a Lotus játékosai is megilletődve mozogtak, ennek ellenére stabil mezőfölényt tudtak kialakítani. A második gól szintén egy szépségdíjas találat volt, aminek köszönhetően a hazaiak teljesen összeomlottak. A nagykárolyi publikum sokkal többet érdemelt volna a fiúktól, akikből hiányzott a küzdeni akarás, mintegy beletörődve a vereségbe. A mérkőzés krónikájához tartozik az is, hogy hazai részről a mérkőzés vége felé egy kapufa is összejött, de a labda a felső lécről kifelé vágódott. A mérkőzésre a szövetség egy temesvári bírót delegált, sokaknak róla is megvolt a véleményük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: