2019-08-31 05:08:13• hírek • Blikk.hu

Kijöhetett a kórházból Szebeni, ám még hetekig eltarthat a gyógyulása

Hetekig tarthat Szebeni István teljes gyógyulása, aki csütörtökön esett át altatásos visszérműtéten. Ám a TV2 híradósa pénteken már visszaült a Tények stúdiójába, persze nem úgy, mintha mi sem történt volna.

– Szabad sétálnom, de egy helyben állni még nem tanácsos – újságolta a Blikknek a televíziós. – Ülés közben fel kell polcolni a lábam, de ezt a Tényekben, a pult alatt is meg tudjuk oldani.


A következő húsz napban a híradósnak magának kell adagolnia a véralvadásgátló injekciókat, ám nem ez lesz a legfurcsább a számára.

– A legviccesebb a gumiharisnya lesz, amelyet hordanom kell egy ideig – mesélte István, aki már húsz éve küzd a problémával, több műtéten is túl van.
 

– Huszonéves koromban műtöttek ki egy fő eret a lábamból, utána évekig tünetmentes voltam, de hat-hét éve ambulánsan vettek ki további ereket a vádlimból. Most úgy tűnik, a combizom alól kioperált ér eltávolításával megtalálták a probléma forrását, így remélem, nem tér vissza a visszér – bizakodott Szebeni, akinek a fájdalom mellett esztétikai szempontból is elege lett a visszerekből. – Focizni sem tudtam, hiszen ha megrúgják az eret, el is pattanhat.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: