2009-06-09 10:58:21• hírek • Parajdi Andrea

Kiirtották a patkányokat

Közel egy hónapon át zajlott a rágcsálómentesítés Szatmárnémeti városában. A Florisal Köztisztaságért Felelős Vállalat ingyenesen végzett akciója sikeresnek könyvelhető el.

A Florisal munkatársai ebben az évben május 18-án fogtak hozzá a municípium területén található patkányok kiirtásához. Balog József, a rágcsálómentesítési akció irányítója a Szatmár.ro-nak elmondta a határidő június 10-ig szólt, azonban már június 9-én, kedden sikerült befejezniük az irtást.

-Szatmárnémeti összes utcáját, magánházak kertjeit, és alagsorait, valamint minden közterületet rágcsálómentesítettünk. Természetesen az elhullt állatokat nem hagyjuk az utakon, öt nappal az irtás elkezdése után hozzáláttunk a patkányok összeszedéséhez, ezen a héten a begyűjtésüket is befejezzük - tájékoztatott Balog József, aki szerint az akció ezúttal is problémamentesen zajlott, és mindenképpen elérte a kitűzött célját.

Amennyiben a lakosság a Florisal által ingyenesen végzett patkányirtással kapcsolatban elégedetlenségre okot adó jelenséget tapasztal, reklamációját Balog Józsefnél a 0744 667 979-es telefonszámon jelentheti be.

A Florisal munkatársai egyébként hamarosan a szúnyogirtáshoz is hozzáfognak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: