2014-08-25 16:32:06• hírek • Szatmár.ro

Kihúzták a tombolajegyedet a PMN-en?

Vasárnap délután Pataki Csaba szenátor és Kereskényi Gábor parlamenti képviselő sorsolta ki a nyerteseket.

A politikusok keze Smuc Eszternek hozott leginkább szerencsét: ő nyerte meg ugyanis a Challenge Travel utázási iroda által felajánlott kétszemélyes Prágai utazást. A Hanna konyhatechnika felajánlásával egy konyhai gránitlap boldog tulajdonosa lett Fülöp Ákos, de a cég mosogató-kagylókat is felajánlott nyereményként - ezeket Haidu Nagy Dávid, Bock Adalbert és Codra Ildikó nyerte meg.

A Mark Manufaktur felajánlásával egy-egy 100 lej értékű vásárlási utalványt nyert Varga Elisabeta és Gáti Beáta. A Nőileg magazin 3 hónapos előfizetésének örülhet Botos Izabella és Vala Tibor. Az Aranykapu Kulturális Egyesület egy-egy ajándékcsomagját kapja meg Cselényi Rudolf, Iakab Gabriella és Suta Ibolya.

A Modelshop fejajánlásával egy-egy rádiótávirányítású gömböt nyert Motyosovoszki Hajnalka és Butykos Corneli, Rubik-kockát nyert Surányi Károly, helikopter-makettet Voicu Gheorghe, repülőgép-makettet Nezezon Evelin, vadászrepülőgép-makettet Nistea Ana, egy trabant-makettet pedig Felföldi Sándor.

A nyeretekesek a nyereményutalványokat Csenteri Melindánál vehetik át a Rákóczi (Mihai Viteazu) utca 10 szám alatt, hétköznaponlént 9 és 16 óra között. További információk telefonon a 0261-713-566-os számon kérhetők.

Pataki Csaba és Kereskényi Gábor sorsolta ki a nyerteseket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: