2014-02-05 17:45:07• hírek • Kocsis Zoltán

Kihűlés végzett egy férfivel Szatmárnémeti közterületén

A szóban forgó területen az ortodox egyház kíván újabb templomot építeni. A gödör kivájása és annak elkerítése után azonban a munkálatok teljes mértékben leálltak, az elhagyatott terület pedig fekélyként tátong Szatmárnémeti központjától néhány száz méterre.

Halálra fagyott egy férfi szerda hajnalban Szatmárnémeti egyik közterületén. A rendőrségnek egyelőre nem sikerült azonosítania az áldozatot.

A Golescu híd és az egykori kaszárnya épülete között, a határőrség székhelyével majdnem szemben lévő, kerítéssel elkerített területen egy járókelő vette észre a férfit. Azonnal hívta a 112-es egységes segélyhívó telefonszámot, a kiérkező egészségügyi orvostani szakértők pedig megállapították: a férfi miden valószínűség szerint halálra fagyott.

A rendőrség és az ügyészség szakértői egyelőre nem tudták azonosítani. A ruházata alapján valószínűleg egy hajléktalanról van szó akinek korát 55 év körülire becsülik. A férfinél semmiféle okiratot, dokumentumot nem találtak. Sajtóértesülések szerint az ujjlenyomatai alapján próbálják meg azonosítani.

A halál okát csak a boncolást követően lehet majd minden kétséget kizáróan megállapítani, ám a helyszíni vizsgálatok során semmiféle erőszakra, idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: