2017-05-15 13:35:00• hírek • Kocsis Zoltán

Szatmáriak balhéztak Kolozsváron – karddal sebesítettek meg egy kidobót

Szatmári fiatalok balhéztak hétfő hajnalban Kolozsváron, a Berariei utcában található éjszakai szórakozóhelyen. Az egyik biztonsági őrt karddal megsebesítették, majd elhagyták a helyszínt, még mielőtt a rendőrség a helyszínre érkezett.

Az egy asztaltársaságot alkotó szatmári fiatalok összeszólalkoztak a szomszédos asztalnál ülőkkel. A vita odáig fajult, hogy hajnali 04.00 körül a biztonsági személyzet indokoltnak látta kivezetni a helyiségből a renitenskedőket. A fiatalok elhagyták a szórakozóhelyet, a biztonságiak azt hihették, el is mentek.

Hamarosan visszatértek azonban egy karddal, amellyel az egyik kidobó kezét és mellkasát megvágták, őt a sürgősségin láttak el. Egy másik kidobó is megsérült, ám az ő sérülése nem tette szükségessé a kórházi ellátást, számolt be a részletekről a biztonsági cég főnöke a stiridecluj.ro portálnak.

A rendőrség tájékoztatása szerint a fiatalok gépkocsijukkal elhagyták a helyszínt, mielőtt ők a helyszínre érkeztek. Ugyan senki nem tett feljelentést, hivatalból vizsgálatot indítottak erőszak és tettlegesség címén.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: