2009-05-19 14:44:10• hírek • Ferenczi Noémi

Kihelyezik az oszlopokat

A hétfői egyirányúsítások miatt tartott ülést követően, kedden ismét tanácskoztak a Polgármesteri Hivatal keretében működő közlekedési bizottság tagjai.

A keddi ülésen többek között döntés született a városközpont járdáinak kis oszlopokkal történő elbarikádozásáról, így hát hamarosan kis oszlopok szegélyezte járda gátolja majd a járdán történő tilosban parkolást - tájékoztatta a Szatmár.ro-t Kereskényi Gábor alpolgármester.

Az oszlopok kihelyezéséről már korábban döntött a bizottság, azonban bizonyos adminisztratív problémák miatt mostanáig váratott magára ez az intézkedés. A bizottság tagjai azt ígérik, hamarosan valóban felszerelik az oszlopokat.

 

A Kazinczy utcától egészen a színház utcájáig a Decebal utcán található kis színes oszlopokhoz hasonlókat fognak elhelyezni.

A keddi ülésen napirenden volt a Sat-an Impex kft. kérése, mely szerint, a Károlyi úton létesítendő kereskedelmi egység miatt saját költségen egy lejárósávot építenének a vásárlók kényelmének érdekében. A Sat-an Impex egyébként, a Károlyi út és a Platanului utcák találkozásánál lévő telken fog építkezni.

„Nagyon jó néven vesszük, ha ilyen esetekben a befektető maga próbálja megoldani a közlekedési nehézségeket, hiszen körforgalom létrehozása sem minden esetben oldja meg a problémát, hiszen előfordulhat, hogy van jobb megoldás egy adott zóna közlekedésének javítására"- fejtette ki Kereskényi.


A Decebal utcán található kis színes oszlopokhoz hasonlókat fognak elhelyezni a korzón
A Decebal utcán található kis színes oszlopokhoz hasonlókat fognak elhelyezni a korzón


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: