2018-02-15 07:59:36• hírek • Oszkó Viktória

Kiházasították a Kölcsey diákjait

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanulói úgy gondolták,  nem érdemes félvállról venni a szervezést, ha a szerelmesek napjáról van szó.

Február 14-ét sokan ünneplik, sokan felesleges felhajtásként élik meg. Nem így a Kölcsey diákjai, akik sok színes programmal készültek, hogy emlékezetessé tegyék ezt a különleges napot. Mi lehetne romantikusabb, mint üzenetet kapni valakitől. Pontosabban levelet, mivel üzenetet online manapság már percenként kap az ember.


Hogy a titkos rajongók, a szerelmesek, a barátok és bárki üzenhessen annak, aki a legközelebb áll a szívéhez, a szervezők már hétfőtől kezdődően egy speciálisan a Valentin-napi leveleknek szánt dobozba gyűjtötték a cetliket.


Ha valaki kézzelfoghatóbb ajándékot választott volna valakinek, arra is volt lehetőség, mivel két lejért már szebbnél-szebb karkötők közül lehetett szemezgetni. A legkreatívabb ötlet talán mégis a rögtönzött házasságkötő terem volt. Oltár elé állhatott ugyanis bárki, hogy egy napra kipróbálhassa, milyen érzés házasnak lenni.


Akármelyik megoldást is választották a diákok arra, hogy kimutassák érzelmeiket, biztos, hogy sok feledhetetlen pillanatot éltek át és szereztek egymásnak.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: