2010-08-19 10:02:29• hírek • Blikk

Kihallgatják Lázár szeretőjét

Napokon belül keresztkérdésekre kell válaszolnia Kovács Lázár (35) egykori szeretőjének! A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon ugyan nem tett feljelentést az állítása szerint megvert B. Andrea, mégis nyomozás indult, mert a sztárséf lépett helyette.

Noha száz százalékig még nem ismerte el, hogy ő a szőke hölgy gyermekének az apja, ám tudni akarja, kik voltak a legkisebb Lázár bántalmazói. Vagy bántalmazták-e egyáltalán...

- Szerdán kora délelőtt elrendelték a nyomozást a B. Andreát és kisfiát ért támadás miatt. Kovács Lázár tett feljelentést hétfőn, hiszen lehetséges apaként nem tűrhette tétlenül, hogy gyermekének bántódása essen - erősítette meg a Blikk értesülését Ruttner György, a sztárséf ügyvédje.

- Bár az édesanya a nyilvánosság előtt elmesélte, milyen atrocitás érte, hogyan verték meg őt és kisfiát, látleletet nem vetetett, és feljelentést sem tett. Mint arról a múlt héten a Blikk elsőként számolt be, B. Andreát nem messze kecskeméti lakhelyétől két ismeretlen megtámadta, s kirabolta.

Az ütésekből nemcsak neki, hanem a kisfiának is jutott. Csakhogy a történet valódiságában nem hisz mindenki, például már rögtön a rendőrségen – ahol megerősítették lapunknak, hogy elindult a nyomozás ismeretlen tettes ellen – válaszolnia kell majd néhány kényes kérdésre.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Nyomozás. Mivel B. Andrea nem ment a rendőrségre, Lázár maga tett feljelentést
Nyomozás
. Mivel B. Andrea nem ment a rendőrségre, Lázár maga tett feljelentést


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: