2018-06-26 05:44:02• hírek • Blikk.hu

Kihagyja 20 milliós pere nyitányát Havas Henrik, mégpedig ezért!

Februárban maga a tévés árulta el, hogy bár korábban nem tervezte, mégis perre megy, s a bíróságon küzd az igazáért.

Mint arról a Blikk.hu már beszámolt, tavaly decemberben állítólag több dolgozó is szexuális zaklatással vádolta meg Havast, ezért a csatorna belső vizsgálatot indított. Az eredményét nem hozták nyilvánosságra, ám mivel ezt követően nem hosszabbították meg a műsorvezető szerződését, azt a látszatot keltették, mintha elmarasztaló eredménnyel zárult volna – legalábbis Havas így vélekedik.


"Bár tavaly, amikor ez az egész történt, még azt gondoltam, nem perelek, de meggondoltam magam. Azt akarom, adjanak ki helyreigazítást, amely kimondja, hogy a vizsgálat eredményének és a távozásomnak semmi köze egymáshoz, valamint húszmillió forint sérelemdíjat is kérek" – mondta a Blikknek Havas Henrik. "Engem megaláztak, sőt, a családomat is lehetetlen helyzetbe hozták. Mindenkit megviseltek a történtek, ezt nem lehet hagyni."


Ugyanakkor azt is közölte a televíziós, hogy nem lesz ott ma a bíróságon. "El sem megyek az első tárgyalásra, mert nincs értelme. Majd ősszel lesznek a tanúmeghallgatások, azokra leszek kíváncsi. Remélem, nem fog senki hazudni, bár ezen sem lennék már meglepve" – mondta Havas, aki fél évvel a történtek után is fel van háborodva.


"Az egész ügy méltatlan, de az, hogy utána azt sugallták, mintha bizonyíték lenne ellenem, s tettem volna valamit, na az már sok. Sokan akkor már azt terjesztették, kirúgtak engem, holott ez nem volt igaz, mert december 31-én lejárt volna a szerződésem, ezt nem hosszabbították meg. Ennyi" – zárta rövidre mondandóját a Tanár úr.


A Blikk.hu megkereste az ATV-t is, ám a csatorna vezetői nem kívántak nyilatkozni az ügy kapcsán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: