2020-03-10 15:09:36• hírek • Fizetett tartalom

Kihagyhatatlan vígjátékkal érkezik Szatmárnémetibe a Fórum Színház

április 30

Rég nevettél már egy igazán jót? Akkor kapd elő a naptárad és jegyezd be, hogy április 30- Szatmárnémetibe érkezik a Német Kristóf nevével fémjelzett Fórum Színház, hogy bemutassa méltán népszerű vígjátékát, melynek címe A hűtlenség ára.

“Jack a húszéves házassági évfordulójukon egy gyémánt nyakékkel lepi meg feleségét – és egy bérgyilkossal… Maggie ugyan régóta sejti, hogy férje összeszűri a levet titkárnőjével, de nem gondolta, hogy ide jutnak. Ám a dolgok nem mennek olyan gyorsan, mert a bérgyilkos a férj jelét várja, egy telefoncsengetést… Addig is beszélgetni kezd az izgatóan vonzó nővel…” - olvashatjuk a fergetegesnek ígérkező előadás szinopszisában.


A világhírű Chazz Palminteri színész magának írta Tony szerepét, és nagy sikerrel el is játszotta a kaliforniai The Court Theatre-ban 1991-ben. Nem sokkal ezután filmet is forgattak belőle, ahol Palminteri partnerei Cher és Ryan O'Neal voltak, és a berlini filmfesztiválra is meghívták. Mint a kritikák írják, amolyan „tarantinós” hangulat, de nem folyik annyi vér… Cher szerepében Pikali Gerda látható, a férj Németh Kristóf, és a szeretnivaló bérgyilkost Nagy Sándor alakítja a Bagó Bertalan rendezte előadásban.


Ha te sem szeretnéd kihagyni az április 30-án bemutatandó előadást, akkor készülj, ugyanis máricus 11-től, azaz szerdától indul a jegyértékesítés. Biztosítsd mielőbb a helyed, hiszen az ilyen vígjátékokra pillanatok alatt elkapkodják a jegyeket.

 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: