2013-05-20 13:35:24• hírek • Szatmár.ro

Kihagyhatatlan kedvezmények az Imago Shopban!

Beltéri és bejárati ajtók széles választékával várja továbbra is kedves vendégeit a szatmárnémeti Imago Shop, emellett májustól több hónapon át kedvezményekben is részesülnek az ajtóbolt vásárlói.

A megfelelő bejárati és beltéri ajtók kiválasztásában nyújt segítséget az Imago Shop, amelynek vezetői a kiváló minőség és a kedvezményes árak mellett a vásárlóik igényeinek kielégítésére is összpontosítanak. Ezért nem csoda, hogy alkalomról alkalomra újabb és újabb ajtómodellek várják a boltba betérőket.

A bejárati és beltéri ajtóboltba betérve megoldást találnak irodák, közintézmények, lakások, szállodák és egyéb cégek is, hiszen négy héten belül bármilyen mennyiségű ajtó behozatalára képesek. Termékeik formai tökéletességgel, kidolgozott részletekkel és óriási választékkal elégítik ki vásárlóik igényeit, hiszen itt klasszikus és modern darabokra egyaránt rátalálunk.

A nyári hónapokban jelentős árkedvezmények várják az Imago Shop vásárlóit: akár 20-30 százalékkal olcsóbban is megvásárolható egy szett - ajtólap és tok - az éppen aktuális termékcsaládból.

Májusban a Porta Fit termékcsalád darabjaihoz juthat meglepően barátságos áron. A Fit ajtólapmodellek széles választéka, a beltéri berendezés egyéni és nagyon korszerű kialakítására a tökéletes javaslat.

Az ajánlat fő előnye a kiváló minőségű anyagok, a vonzó és népszerű modell és a különböző mintájú üvegek. A gyűjtemény 34 színben és négy különböző minőségű felülettel készül, kezdve a gazdaságos és vonzó árú portadekor fóliával és a különleges hatást keltő Portasynchro 3D fóliával, a hatásos Portdur fólián keresztül, a rendkívül ellenálló és garantáltan többcélú CPL lamináltig, amely garantálja az ajtók tartósságát.

A Fit ajtólapok mind lakóterekhez, mind irodahelyiségekhez illenek; az érdekes formatervezésnek, a változatos üvegezési mintáknak és a széles színskálának köszönthetően összhangot teremtenek bármely beltérben. A termékek széles skálája alkalmazkodott minden egyes vevő egyéni követelményeihez.

Az ajtók különböző méretekben és különféle tokokkal is megrendelhetőek. Például állítható tokkal, a hagyományos és népszerű 6-10 cm-es tokkal, az esztétikus külsőt kölcsönző utólag szerelhető tokkal, vagy akár kerekített tokkal, amely elegánssá varázsolja beltéri ajtaját.

Térjen be Ön is az Imago Shopba és válogasson kedvére a Porta Fit termékcsalád darabjai közül!

Imago Shop, Szatmárnémetiben a Closca sugárút 22 szám alatt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: