2009-05-26 13:07:56• hírek • Parajdi Andrea

Kihagyhatatlan akciók

Akinek nem sikerült lefoglalnia nyaralását az előfoglalási akció keretén belül, ne búsuljon! Újabb fergeteges kedvezménysorozat következik a Solarex Tours Utazási Irodánál.

Az utazni vágyók az Ibusz ajánlatai közül válogatva a nyaralás árának akár 16%-át is megtakaríthatják, ha a Solarex Tours Utazási Iroda által kínált desztinációkat választják. Emellett az egész nyári periódusra különféle kedvezményekben részesülhetnek a Neckermann ajánlataiból.

A 7=6/12=14 akció keretében hat éjszaka lefoglalása után egyet ingyen tölthetnek el, 12 éjszakás kirándulás esetén pedig két éjszakát kapnak ajándékba. Kínálnak spar tipp szobákat is, amelyek bár hasonlóan kényelmesek olcsóbbak az átlagos hotelszobáknál, ugyanis a szobatípus kiválasztásának jogát a szervező iroda fenntartja.

Ezek mellett a 60 év fölöttiekre is gondoltak, akik a senior kedvezményeket vehetik igénybe, a két gyerekes családoknak pedig lehetőségük van akár úgy nyaralni, hogy csemetéik után nem kell fizessenek. A flexibilis félpanzió szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a nyaralók kiválaszthassák, hogy a reggeli mellé ebédet, vagy inkább vacsorát szeretnének.

A Neckermannak további ajánlatai is vannak erre a szezonra, mint például a gyerekeknek szóló Neckermanó Klub, a Klub Oázis, illetve az N plusz, amely különböző belépőket, vagy térítésmentes kirándulásokat biztosít a nyaralás során. Mindezeken kívül az egyedül utazók számára is kínálnak kifizetődő ajánlatokat.

Ha egy felejthetetlen nyaralásra vágyik ne habozzon tovább, keresse bővebb információkért a Solarex Tours Utazási Iroda székhelyeit, az Astoria szálló halljában (tel: 0261710890, solarextours@rdslink.ro), vagy a Mihai Viteazul 20 szám alatt (tel: 0261714190, office@solarextours.ro).


Az egész nyári periódusban kedvezményes utazások foglalhatók le a Solarex Toursnál
Az egész nyári periódusban kedvezményes utazások foglalhatók le a Solarex Toursnál


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: