2016-01-21 14:55:08• hírek • Kocsis Zoltán

Kigyulladt egy autó Szatmárnémetiben

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Kigyulladt szerda délután egy személygépkocsi Szatmárnémetiben, a tűzoltóknak pedig további két tűzesetben kellett közbelépniük. Mindkét esetben a kémény volt a ludas, de a nagyobb baj szerencsére elmaradt.

Szerda hajnalban Lázáriban, késő este pedig Vetésen riasztották a tűzoltókat. Személyi sérülés szerencsére egyik esetben sem történt, az anyagi kár Lázáriban volt nagyobb. Itt ugyanis kiégett egy szoba, annak bútorzata tönkrement, de a falak is megrongálódtak. Vetésen „csak" a korom égett a kéményben. Ugyan reális esély volt arra, hogy a lángok átterjedjenek az egész épületre, a tűzoltóknak azonban még időben sikerült közbelépniük.

Mivel mindkét tüzet a kémények okozták, a tűzoltóság ezúttal is igyekszik felhívni a figyelmet a kémények rendszeres ellenőrzésének, tisztításának és megfelelő szigetelésének fontosságára.

Szerdán lángra lobbant egy gépkocsi is Szatmárnémetiben. A jármű műszerfala alaposan megrongálódott. A tűzoltóság szűkszavú tájékoztatása szerint vélhetően rövidzárlat okozta a baj.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: