2014-06-19 09:35:58• hírek • Blikk.hu

Kigyulladt a Happy Gang londoni szállodája

Kigyulladt a hotel, amelyben a Happy Gang együttes tagjai szálltak meg. Cory és Vitamin egy pillanatig a legrosszabbra gondolt; azt hitték, hogy nem tudnak bejutni a szállodába, és az összes holmijuk porrá égett.


Amikor a koncertjük másnapján városnézésből tértek vissza a Hyde Park közelében lévő Hilton hotelhez, megdöbbenve látták, hogy az egész szálloda füstben úszik, tűzoltók és rendőrök tömege próbálja eloltani a lángokat.

- Elmentem nézelődni, s amikor visszaértem a szállodához, már a metrókijáratnál láttam, hogy valami nincs rendben, ugyanis hatalmas füst volt, és a hotelt körbekordonozták. Rengeteg tűzoltó, rendőr és járókelő lepte el a környéket, hirtelen azt hittem, hogy a telefontöltőt rosszul használtam, ezért én okoztam a tüzet. Aztán észrevettem, hogy alulról jön a füst - kezdte Cory, aki megijedt, ugyanis pánikhangulat tört ki, az utcán nagy volt a riadalom. Nem gondolta volna, hogy Londonban ilyen szituációban találja magát.

- Evakuálták az egész épületet, nem lehetett tudni, mikor juthatunk be a szállodába, hiszen hatalmas volt az ijedtség, és először a tűzoltók sem tudták, honnan indult el a tűz. Az utolsó percig bizonytalan volt a helyzet, aztán megtalálták az alagsorban a lángok forrását. Körülbelül másfél-két órát várakoztunk kint, de a személyzet és a helyszínre érkező szakemberek mindent megtettek, hogy csillapodjon a pánik. Látszott a tűzoltókon, hogy mindenre fel vannak készülve, így szerencsére hamar kiértek, és azonnal intézkedésbe kezdtek. Közben pedig a szálloda személyzete teát, kávét, illetve hőfóliát osztogatott, ugyanis időközben nagyon lehűlt a levegő - osztotta meg a Blikk-kel élményeit a Happy Gang énekese.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható. Ha kíváncsi rá, kérem ide kattintson!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: