2010-12-09 09:50:39• hírek • Blikk

Kifütyülték Szíj Melindát

Kifütyülték a nagy közönségkedvencnek tartott Szíj Melindát a legutóbbi klubkoncerten. Megdöbbentő, de Melinda többhetes gyakorlás után se képes előre felvett zenei alapra énekelni, a koncert vendégeinél ez pedig végképp kiverte a biztosítékot.

Ráadásul amíg a többiek szívesen beszélgetnek a rajongókkal, addig Szíj Melinda a kétszámos fellépést kivéve ki sem mozdul az öltözőből, és senkivel nem hajlandó találkozni.

- Ez nem az én közönségem. Én ebben az előadó-művészesdiben a komolyabb irányvonalat képviselem, és egy szórakozóhely nem az én közegem. Ezek az emberek nem az én kedvemért jönnek ide - magyarázta Melinda. Ám magyarázkodás ide vagy oda, tény, hogy néhány hete még Szíj Melinda Team pólóban feszítő rajongók csapata lepte el a klubkoncert helyiségét, ám ők valahogy eltűntek; talán épp Melinda lehangoló viselkedése riasztotta el őket - legalábbis a stábtagok ezt suttogják. De a TV2 versenyzőjének erre a jelenségre is van válasza, méghozzá egészen más.

Úgy tudom, érte őket valami atrocitás, ezért nem jönnek már - állította a győri anyuka, aki viselkedésével egyre jobban kiborítja a nap mint nap vele dolgozókat is.

- A próbán elvonul egy sötét sarokba. A közös dalok előadásakor nem tesz erőfeszítést arra, hogy a produkció a legjobban sikerüljön, láthatóan egyszerűen szeretne mielőbb túl lenni rajtuk - magyarázta egy neve elhallgatását kérő stábtag. - Egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni! Nem a zsűri az ő legnagyobb ellensége, hanem saját maga! - világított a részletekre a „belső ember".

- Én nem foglalkozom mással, csak a felkészülésemmel. Semmi más nem érdekel! - jelentette ki az ezt pedzegető kérdésünkre Melinda, és ez még nem minden! Míg Tolvai Renáta és Kökény Attila csendben készül a pénteki döntőre, addig a labilis lelkiállapotú Melinda Jézushoz hasonlította magát egy interjúban, amely a Kisalföld hasábjain jelent meg.

A cikk megjelenését követően persze rengetegen hangot adtak felháborodottságuknak. A jóérzésű emberek megdöbbenéssel fogadták, hogy az egykor olyan természetesen viselkedő asszony ezúttal durván elvetette a sulykot.

Természetesen ez a kijelentése azonnal felkeltette figyelmünket, és arra kértük, fejtse ki ezt a Blikk olvasóinak minél részletesebben.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Szíj Melinda allűrjeit rosszul viseli a stáb és a rajongók is
Szíj Melinda allűrjeit rosszul viseli a stáb és a rajongók is


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: