2010-02-14 22:59:22• hírek • Parajdi Andrea

Kifutón a legszebb mennyasszonyi ruhák

Divatbemutatóval, illetve az Északi Színház román társulatának előadásával zárult február 14-én, vasárnap este a második Art Marriage esküvői kiállítás.

Pénteken nyílt meg a Szépművészeti Múzeumban a második alkalommal megrendezett Art Marriage elnevezésű esküvői kiállítás és vásár, ahol a házasság előtt állók átfogóan tájékozodhattak a számukra kínált szolgáltatásokról. A kiállításon öt mennyasszonyi-ruha árusításával és kölcsönzésével foglalkozó cég volt jelen, négyen esküvői fotóikkal igyekeztek népszerűsíteni tevékenységüket, míg két cukrászda, egy zeneszolgáltató és még egy tűzijátékok készítését vállaló cég is bemutatkozott.

A kiállítás résztvevői nem csupán első kézből tájékozodhattak arról milyen egy tökéletes esküvő és az azt követő lakodalom, hanem ha szerencsések voltak értékes nyereményekkel is gazdagodhattak, hiszen az eseményen mindenki tombolajegyet kapott.

Vasárnap 18 órakor kezdtetét vette az idei Art Marriage utolsó rendezvénye az Északi Színházban. Az est egy órás divatbemutatóval indult, ahol 9 helyi illetőségű köztük mennyasszonyi ruhákat, öltönyöket, estélyiket, divatos tavaszi ruhákat kínáló üzlet vonultatta fel termékeit, valamint öt divattervező is színpadra vitte kollekcióját.

A látványos show még látványosabb véget ért, ugyanis egy romantikus leánykérésnek is szemtanúja lehetett a közönség. Amint az egyik modell lány kimondta párjának a boldogító igent, a színpad széléről még minitűzijáték is a levegőbe repült.

A második Art Marriage esküvői kiállítás és vásár az Északi Színház román társulatának előadásával végződött.









Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: