2019-10-08 10:33:57• hírek • Bede Emőke

Kifosztották a szatmári fiatalembert, aki egy nagybányai örömlány karjaiban kereste volna a boldogságot

„A szerelem öl, butít és nyomorba dönt – szokták mondani a sokat tapasztalt öregek, s ilyenkor általában egy bomba jó nőre gondolnak, aki tönkretett egy szerencsétlen, jobb sorsra érdemes férfiút” – írta 1983-ban sokak kedvenc szerzője, Stephen King.

Hogy bomba jó nő volt-e a Máramaros Megyei Rendőr-felügyelőség által nyilvánosságra hozott eset egyik főszereplője, azt nem tudjuk, az viszont biztos, hogy az örömlánynak egy internetes hirdetés által, gond nélkül sikerült becserkésznie egy boldog percekre éhes szatmári fiatalembert. A tinédzser és a prostituált telefonon leegyeztették a légyott időpontját és helyszínét, ám a nagy napon a hölgy nem egyedül várta a fiút a lakásban. Vele volt ugyanis egy 31 éves férfi is, aki arra kényszerítette a klienst, hogy fizessen 200 lejt, melyért cserébe természetesen semmilyen ellenszolgáltatást nem kapott.


Az átvert fiú szeptember 29-ének reggelén tárcsázta a rendőrséget, majd töviről hegyire elmondta, miként is sikerült kicsalniuk tőle a fentebb említett összeget. A nyomozásnak köszönhetően végül október 7-én sikerült azonosítani a 31 éves nagybányai férfit, akit 24 órára őrizetbe vettek, illetve kezdeményezték ellene az előzetes letartóztatást is - közölte hétfőn a rendőrség sajtóosztálya.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: