2012-06-01 15:32:09• hírek • Szatmár.ro

Kiemelten kell támogatni a kistermelőket!

Csehi Árpád Szabolcs megyei tanácselnököt és Kovács Jenő polgármestert Sógor Csaba EP képviselő is elkísérte Nagykárolyi kampánykörútjára.

A kistermelők érdekeit minden szinten képviseli az RMDSZ, többek között erről beszélgettek az őstermelőkel a nagykárolyi piacon az RMDSZ jelöltjei. Csehi Árpád Szabolcs megyei tanácselnököt és Kovács Jenő polgármestert Sógor Csaba EP képviselő kísérte el a kampánykörútra.

A jó hangulatú délelőtti eseményen a jelöltek arról is beszélgettek a nagykárolyi piacon, hogy már az Európai Parlament szintjén is foglalkozni kell a kistermelők gondjaival, majd helyi szinten kell segítséget nyújtani számukra. Uniós szinten kell támogatni az itteni kistermelőket is, hogy ne legyen olcsóbb a chilei retek, mint az itteni - magyarázta Sógor Csaba. Csehi Árpád Szabolcsot, a megyei RMDSZ és a Szatmár Megyei Tanács elnökét igen sokan ismerősként üdvözölték.

Arra bátorították, hogy a Károlyi-kastély felújításához hasonló sikereket érjen majd a jövőben is együtt Nagykároly polgármesterével, Kovács Jenővel. Az RMDSZ jelöltjeinek az egészségügyiben tett fontos beruházásaikat, és az értékeink védelmében tett erőfeszítéseiket elismerték a helyiek.

Amint mondták, azért is fognak június 10-én elmenni szavazni, hogy ne az üres ígéret, hanem a munkára való szándék győzedelmeskedjen. Sógor Csaba a civilben lelkész EP-képviselő a görög katolikus felekezetűek két pásztorával is találkozott. Mind a magyar, mind pedig a román ajkú görög-katolikus tisztelendője támogatásáról biztosította a Szövetséget.  


A Nagykárolyi Piacon járt Csehi Árpád, Kovács Jenő és Sógor Csaba

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: