2014-11-10 17:24:17• hírek • Fizetett politikai hirdetés

A világ vezetői Pontát látják alkalmasnak

Jean-Paul Carteron meggyőződése szerint Victor Ponta képes lehet elhozni az változást, amelyre Románia évek óta vár, kiemelve, hogy Románia egy nagy ország, amelynek szüksége van egy olyan vezetőre, aki integrálni tudja Európába és a világba. A Crans Montana Fórum alapítója szerint Victor Ponta egy tehetséges vezető, aki november 16 után Románia elnöke lesz.

„Románia évek óta várja a változást. Tényleg nagyon sok időre volt szükség... November 16-án Victor Pontának kell megnyernie a választást és végre el kell kezdenie az ország tényleges integrálását Európába és a világba. Egy nagy országnak szükség van egy nagy vezetőre! Haladás, szociális érzékenység, kompetens menedzsment, egyben béke, az emberi kapcsolatok ápolása, az emberi méltóság megbecsülése: ez az, amit a románok várnak", írja blogján Jean-Paul Carteron.

A Crans Montana Fórum egy komoly presztízzsel rendelkező nemzetközi szervezet, amelynek székhelye Svájcban van és Jean-Paul Carteron alapította 1986-ben. Jelen pillanatban az egyesület szorosan együttműködik olyan intézményekkel, mint az ENSZ, UNESCO, UNIDO (ENSZ Iparfejlesztési Szervezete), ISESCO (Iszlám Oktatási, Tudományos és Kulturális Szervezet), NATO, EU, Európai Bizottság.

A Crans Montana Fórum 1989 óta találkozókat szervez, melyek célja a párbeszéd és a partnerségi kapcsolatok kialakulása a nemzetközi politikai és gazdasági elit szereplői között.

 

(fizetett politikai hirdetés)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: