2009-05-08 14:05:18• hírek • MTI/Reuters

Keifer Sutherland fejelés miatt megy börtönbe

 

Önszántából vonult be a rendőrségre csütörtökön Kiefer Sutherland filmszínész, ahol letartóztatták és vád alá helyezték, mivel lefejelt egy másik férfit New Yorkban egy előkelő összejövetelen.

Keiffer Sutherland a Tükrök -ben

A vád szerint Sutherland megtámadta Jack McCollough dizájnert hétfő este a Metropolitan Múzeum éves bálján. A rendőrség szóvivője elmondta, az incidens hajnali két óra körül, a Mercer Hotel aljában lévő bárban történt: McCollough Sutherland és egy hölgy közé lépett. Médiahírek szerint a nő Brooke Shields volt.


Miután McCollough összeütközött a hölggyel, Sutherland nagyon ideges lett, összeveszett a férfival, majd lefejelte. McCollough, a Proenza Schouler amerikai divatcég egyik alapítója másnap jelentette az esetet a rendőrségen, ahol le is fényképezték sérült orrát.

Sutherland nem maradt letartóztatásban, de néhány héten belül meg kell jelennie a bíróságon.  Nem először vétett a színész a törvények ellen: 2007-ben negyvennyolc napot töltött börtönben, mert részegen vezetett Los Angeles utcáin. Ezután öt év próbaidőt kapott. De már akkori letartóztatása idején is próbaidőn volt ittas vezetés bűntette miatt.

A Los Angeles-i bíróság feladata lesz eldönteni, Sutherland az újabb tettével megsértette-e a próbaidejét. Kiefer Sutherland a szintén színész Donald Sutherland fia a nagysikerű tévéfilmsorozat, a 24 főszerepében játssza az éles eszű és kemény öklű különleges ügynököt, Jack Bauert.

Keifer Sutherland A Tükrök-ben

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: