2013-12-03 10:45:33• hírek • Blikk.hu

Kidobta a neje Mező Misit

Megbízható helyről származó információ szerint a Magna Cum Laude frontembere most foggal-körömmel küzd azért, hogy visszaszerezze Dórát.

A Voice egykori mesterének magánéletéről nem sokat tudni, az énekes mindannyiszor szűkszavúan nyilatkozott, ha szóba került ez a téma. Kedvesét három évvel ezelőtt, teljes titokban vette feleségül, és másfél éve született meg közös kisfiuk, Nimród. Dóra úszóoktatóként dolgozott korábban, így valóban teljesen távol áll attól a reflektorfénytől, amelyben egy olyan ismert zenekar, mint a Magna Cum Laude, legfőképpen pedig a Voice mestereként is szereplő Mező Misi éli az életét. Nagyon nehéz helyzet lehet egy körülrajongott ember párjának lenni, hiszen miközben ő sosem jeleik meg a nyilvánosság előtt, az énekesről női rajongók százai és ezrei álmodoznak, sokszor elég nyilvánvaló módon tanújelét is adva imádatuknak.

Vajon az áll a háttérben, hogy Mező Misi végül nem tudott nemet mondani egy-két rajongónak? Erre a kérdésre egyelőre nincs konkrét válasz, de információk szerint komoly válságba jutott a sikeres énekes házassága.

- Nehézségeik vannak. Úgy tudom, hogy felesége nyomására Misi egy időre el is költözött otthonról. Féltékenység áll a dolog hátterében. Hogy Misi valóban adott-e rá okot, azt nem tudom, de Dóra nem rakta volna ki a szűrét, ha nem lenne bizonyítéka a hűtlenségre. Persze Misi mindent megtesz azért, hogy bizonyítsa a feleségének szerelmét, próbálja visszaszerezni az elvesztett bizalmat is - mesélte egy Dórához közel álló személy.

 

Olvassa tovább a hírt a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: