2019-09-06 12:05:43• hírek • Bede Emőke

Kiderült, mi okozta a pusztadaróci autóbalesetet

Amint arról korábban beszámoltunk, közlekedési baleset történt csütörtökön, a délelőtti órákban a 19A jelzésű országúton, Pusztadaróc területén: egy teherautó és egy személyautó ütközött össze.

A helyszíni vizsgálatok során a rendőrség megállapította, hogy a kamion 56 éves sofőrje az "Előzni tilos" tábla intése ellenére mégis előzni kezdett, ám a balesetért nem csak ő felelős. Mint kiderült, a teherautó előtt haladó személyautó 29 éves női sofőrje a főútról szeretett volna letérni balra, ám manővere előtt nem volt kellőképp körültekintő, és sajnos az irányjelzőket sem használta. E két mulasztás összjátékának eredménye lett a baleset, melyben a hölgy könnyebb sérüléseket szenvedett.


Úgy a nagybányai férfit, mint a pusztadaróci nőt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, ennek eredménye mindkét esetben negatív lett. A rendőrség bűnügyi eljárást indított az ügyben.





A csütörtöki nap során egyébként több mint 110 helyszíni bírságot osztottak ki, melyeknek összértéke eléri a 38 ezer lejt, kiegészítő intézkedésként pedig felfüggesztettek 18 vezetői engedélyt, 2 forgalmi engedélyt pedig bevontak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: