2017-09-06 06:43:42• hírek • Blikk.hu

Kiderült, mi okozta a Happy Gang énekesének halálát

Lezárult a nyomozás a Happy Gang énekese, Mohaman (†45) halálának az ügyében és a boncolás eredménye is napvilágra került. Kiderült, hogy Meggyes Roland teljesen tiszta volt, hirtelen szívhalál okozta idén márciusban a halálát.

A nyomozást a rendkívüli halálesetben Moha mostohaapja, Maruzsi László indítványozta, tudni szerette volna, hogy a körülmények, a mentő kiérkezése mennyiben befolyásolta az egykori énekes túlélési esélyeit.

– Néhai halálát a szívkoszorúérplakk megrepedése, koszorúér-szűkület, következményes szívritmuszavar, szívmegállás okozta. Orvos­ szakértőileg az állapítható meg, hogy amennyiben néhai az eszméletvesztés követően, azonnal gyors szakszerű ellátásban részesül, úgy nagyobb esélye lett volna a túlélésre, nem kizáró módon élete megmenthető lett volna. Ugyanúgy az sem állapítható meg egyértelműen, hogy amennyiben időben nyújtanak néhainak segítséget, úgy a halálos végeredmény mindenképpen elkerülhető lett volna – áll a végzésben, amihez Moha családja nem szeretett volna bővebben semmit hozzáfűzni, tudomásul vették a fent olvasottakat és a jövőben azért fognak harcolni, hogy segítsék a mentősök munkáját.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: