2018-04-20 10:43:53• hírek • közlemény

Kiderült, mi épül a Pescarus-tó helyén

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Építésügyi Műszaki Szabályozási Bizottsága pénteki ülésén újabb két olyan beruházás kapott zöld utat, amelyek befejezése tovább javít majd a város arculatán: befejeződik a Nagypiac melletti 6 emeletes épület, a Pescăruş tó helyén pedig zöldövezetek között ingatlanok és sportpályák épülnek.

A bizottsági ülésen jelen levő Kereskényi Gábor polgármester kifejtette, továbbra is támogatnak minden olyan privát beruházást, amely élhetőbbé és szebbé teszi a városunkat. „Megígértem, hogy a lehető legrövidebb időn belül eltüntetjük a városban található „dzsungeleket”. A Károlyi úton egy ilyen helyre épült a Lidl, a Henri Coandă utcán pedig a Kaufland. A Lidl mellett már állnak a NEPI tartóoszlopai, a Kaufland szomszédságában pedig az Altex nyít hamarosan új üzletet.” – nyilatkozta a polgármester.


Ugyancsak jóváhagyta a bizottság egy, a város és megye határain átnyúló projekt terveit, amelynek keretén belül 6,35 millió euróból egy autóbuszszínt építenenének, ahol fel is tölthetők majd a hibrid járművek. A Fabricii utcán tervezett beruházás anyagi hátterét EU-s pénzekből akarja biztosítani a polgármesteri hivatal.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: