2016-09-25 01:23:49• hírek • Kocsis Zoltán

A Szamos semmivel sem értéktelenebb, mint a Tisza!

A Tisza-parti települések összefogásával példálózott Pataki Csaba megyei tanácselnök szombat délutáni informális beszélgetésen, amikor a Szamos rejtette lehetőségek kiaknázásáról beszélt.

Pataki Altfatter Tamás alprefektus társaságában szombat délután Mészáros Imrét, a magyar fejlesztési minisztérium képviselőjét, Dienes Csillát, Szamossályi polgármester-asszonyát, valamint a település több lakosát fogadta egy baráti beszélgetésen.

Minden a környezetvédelmi ügynökséggel kezdődött...

Az európai autómentes nap alkalmából a Békéssy Erzsébet vezette intézmény kerékpáros túrát szervezett a Szamos baloldali töltésén az óvári országhatárig. Ott a csapat találkozott a Szamossályiból érkező mintegy 80 bringással. Miután a vetési önkormányzat kiadós piknikkel megvendégelte a társaságot, az együtt tekert (vissza) Szatmárnémetibe.

„Nem gondolom, hogy a Szamos valamivel is értéktelenebb lenne, mint a Tisza. Mégis, a Tisza-menti települések nagyon szépen igyekeznek közösen kihasználni a folyóban rejlő lehetőségeket, ami a Szamos kapcsán valamiért elmaradt. Nekünk ezt kell bepótolnunk közösen. Nem titok, több polgármesterrel is egyeztettem már és határon átnyúló pályázatok révén igyekszünk majd behozni a lemaradást", fogalmazott Pataki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: