2018-01-15 06:52:07• hírek • Blikk.hu

Kiderült, kivel edz Hosszú Katinka Tusup helyett

Új edző(part­ner)t talált Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő és férje, egyben trénere, Shane Tusup életében fellépett párkapcsolati válság hatással van a közös szakmai munkájukra is.

Úgy tudjuk, nem az amerikai szakember vezényli a napokban immáron hatodszorra az év sportolónőjének választott klasszis tréningjeit. A saját elképzelései szerint készül, de van segítsége, mégpedig a férjével közösen irányított klubjuk, az Iron Aquatics tagja, Dudás Dániel. Az a versenyző, akivel a tengerentúlra is elutazott szilveszter tájékán.
 

– Dudás Dániel nincs azon a szakmai szinten, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Hosszúnak edzéseket vezényeljen, így bizonyára csak segít neki – árulta el a Blikknek egy bennfentes informátor. – Az úszóknál a határterhelés a legfontosabb az alapozás során, előfordul, hogy csak kőkemény módszerekkel lehet kihozni a maximumot a sportolóból. Ez pedig tökéletesen sikerült eddig Shane Tusupnak. Katinka január végén versenyeken indul, ám ezután újabb felkészülési időszak vár rá. Meglátásom szerint februárra edzőt kell találnia: muszáj visszamennie a régihez, azaz a férjéhez, vagy kénytelen lesz máshoz fordulni, különben veszendőbe mehet a szezonja. Márpedig idén többek között Európa-bajnokság is lesz.
 

Érdekesség, hogy miközben Hosszú a Duna Arénában készül, Shane Tusup is a létesítményben tartózkodik, az egyesület profi versenyzőinek, így például Lazar Zlaticsnak, Kendi Csabának és Nyilas Kornélnak tart tréningeket.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: