2019-01-10 06:04:40• hírek • Blikk.hu

Kiderült, kik gyújthatták fel Hajdú Péter éttermét

Elfogatóparancsot adtak ki Hajdú Péter bisztrójának feltételezett gyújtogatói ellen – tudta meg a Blikk.

Az ügyben sokáig ismeretlen tettes ellen folyt nyomozás rongálás miatt, de azóta sikerült beazonosítani a két gyanúsítottat, akik montenegrói állampolgárok. Információink szerint Tompánál lépték át a határt külföldi rendszámú autójukkal nem sokkal a bűncselekmény elkövetése előtt.
 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság később megerősítette a Blikk értesüléseit.

– Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy az ön által kérdezett üggyel összefüggésben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság két montenegrói férfi ellen bocsátott ki elfogatóparancsot. Fényképeket a keresett személyekről nem tettünk közzé. A rongálás gyanúja miatt folyamatban lévő nyomozás részleteiről bővebb felvilágosítást nem kívánunk adni – írta lapunk érdeklődésére a rendőrség.
 

Hajdú Péter törökbálinti éttermének teraszát július 27-én éjszaka próbálták meg felgyújtani, az esetet kamerák is rögzítették, ami segíti a nyomozást. Lapunk megkereste az étterem-tulajdonost, aki egyelőre hivatalos tájékoztatást nem kapott az illetékes rendőrkapitányságról, de szeretné, ha minél előbb pont kerülne az ügy végére, az elkövetők pedig kézre kerülnének.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: