2018-07-05 05:45:58• hírek • Blikk.hu

Kiderült: itt tér vissza a tévébe Lajcsi

Főzőműsorban tér vissza a tévéképernyőre ősszel Galambos Lajos! A Blikk információi szerint a zenész új területen próbálja majd ki magát, egy gasztrorealityben lesz látható. Bár Lajcsi gyakran szerepel tévében, a rajongók régen láthatták őt huzamosabb ideig egy műsorban.

– Igaz, valóban megkeresett több csatorna is az elmúlt hónapokban, sőt, főzős műsorokba is hívtak, de erről még nem mondhatok többet. Megtisztelő, hogy gondolnak rám. Meg persze, szeretek tévézni, hiányzott már. Azt gondolom, annak, aki az előadóművészi pályát választja, fontos, hogy lássa őt a közönség – kezdte Lajcsi, aki elárulta, kinek a véleményét kérte ki a döntés előtt.
 

– Természetesen szó esett erről otthon, a kisebbik fiam, Istvánka véleménye fontos, sőt, vele még a menüt is lefőzném itthon, de a lányom, Boglárka is nagy gyámolítóm a szereplések terén. A feleségem, Bogi tanácsát nem kértem ki. Ő annak örülne a legjobban, ha otthon lennék, több időt töltenék vele. De én sosem voltam ilyen típus, nem ülök a nejem szoknyája mellett. Mindig csinálok valamit, amit sokszor nehezen visel a feleségem, de már megszokta, hogy ilyen a természetem – árulta el a zenész, aki a forgatások miatt napi 10 órát lesz az otthonától távol. Lajcsi korábban már megnyerte a Hal a tortán és a Vacsoracsata című műsorokat is, s bebizonyította, hogy nem kell szégyenkeznie, ha a konyhai helytállásról van szó.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: