2015-06-25 09:56:02• hírek • Szatmar.ro

Kiderült, hol él Palik László és családja

Spanyolországban, pontosabban a Földközi-tenger gyönyörű szigetén, Mallorcán találta meg a boldogságot, a nyugalmat Palik László  és családja.

A Blikk olvasó-riportere, A. Péter (52) egy gépen repült az üdülőparadicsomból Budapestre a korábbi népszerű Forma-1-es riporterrel, a Hungaroring Sport Zrt. volt elnökével, valamint két fiával, Vilmossal  és Vincével.

- Mallorcáról jöttünk haza a párommal, s ugyanarra a repülőre foglaltunk jegyet, mint Palikék. A felesége viszont nem volt velük - mesélte a fotókat is készítő olvasó-riporterünk, akinek jár a 10 ezer forint. - Alaposan meglepődtem, amikor megpillantottam őket. Budapesten egy hölgy várt rájuk, szerintem László nagylánya volt, mindenesetre a gyerekek, amikor megpillantották, azonnal a nyakába ugrottak.Lapunk megpróbált utánajárni, tényleg a festői környezetben él-e a Dakar-ralik legjobb magyar autós eredményét elérő volt versenyző az egykori tévés műsorvezető, Marsi Anikóval (40) és a fiaikkal. A rejtélyt a Palikékat ismerő informátorunk oldotta meg.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: