2019-11-04 14:59:57• hírek • Bede Emőke

Kiderült, hogyan történt pontosan a pettyéni baleset

Nem mindennapi közlekedési baleset történt péntek délután a Szatmár megyei Pettyénben: egy emelővillával ellátott traktor és egy személyautó ütközött össze.

A rendőrség hétfői közleményében pontosította a pénteken megjelent részleteket. Mint írják, a helyszíni vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy a mezőgazdasági munkagépet vezető, 69 éves férfi nem vette figyelembe az Elsőbbségadás kötelező! táblát, hanem egyenesen behajtott a kereszteződésbe. Figyelmetlensége okán összeütközött a főúton szabályosan közlekedő, Citroen márkájú személyautóval, melyet egy 48 éves szatmári férfi vezetett.


Az incidenssel kapcsolatban a katasztrófavédelem még a baleset napján közölte, a helyszínre két SMURD-rohammentő, egy tűzoltóautó és egy feszítővágós egység sietett ki, utóbbiak azonban vissza is fordultak, mivel a személyautó hátsó ülésén utazók kimentették az elöl ülő társaikat. Noha az ISU tájékoztatása szerint a balesetben két személy, a sofőr és az anyósülésen ülő utas sérültek meg, a rendőrségi jelentésben már csak egy sérültről esik szó.


Az alkoholszondás vizsgálat eredménye mindkét sofőr esetében negatív lett, az ügyben bűnügyi eljárás indult - közölte hétfő délután a rendőrség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: