2016-05-15 12:17:47• hírek • Szatmár.ro

Kiderült, hogy mit csinál egy erdélyi Youtube-celeb

Teltházas közönségtalálkozóval indult a Szatmári Ifjúsági Napok jubileumi kiadásának második napja!

A többi évhez képest, egy újnak számító programmal készültek a SZIN-szervezők, ami egy kérdezz-felelek jellegű közönségtalálkozó volt, Dezső Bence videóbloggerrel. Hatalmas sikernek örvendett a fiatalok körében, hiszen egyetlen szabad hely sem maradt a Filharmóniában.

Az erdélyi Youtube-celeb, beszélt a videózás kezdeti nehézségeiről, arról, hogy miért vágott bele ebbe az egészbe, és elmondta azt is, hogy ha kitartóak vagyunk, akkor akár belőlünk is sikeres videóblogger válhat. Ezt követően a rajongók bombázták különböző, videózással kapcsolatos kérdésekkel a kedvencüket, majd a végén minden rajongó készíthetett egy közös képet Bencével.

A szombati nap második eseménye, egy roppant érdekes, interaktív pszichológiai kiselőadás volt, amit családias hangulatban, egy limonádé mellett hallgathattak meg a résztvevők, a District 15 pubban.

Tóth Klára előadásának témája, a Z-generáció felnőtté válása és az önállósodás volt.

A napot egy irodalmi est zárta, az Ács Alajos stúdióteremben, ahová az egybegyűlt irodalomkedvelők egy igazán érdekes beszélgetésnek lehettek tanúi, valamint a Sugárút - Szatmári Műhely című negyedévi folyóirat legújabb számát mutatták be.

Ezeken felül nem maradt ki a versfelolvasás, valamint a próza felolvasás sem. Az esemény házigazdája Bessenyei Gedő István volt, a Harag György Társulat művészeti igazgatója, aki elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy a szervezők a szórakoztató és színes programok között, egy kulturális jellegű eseménynek is helyet adtak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: