2019-10-25 07:39:01• hírek • Blikk.hu

Kiderült: ekkorra lesz kész Andy Vajna síremléke

Andy Vajna özvegye, Tímea már korábban is beszámolt arról, hogy a közeljövőben kész lesz az elhunyt filmmogul síremléke, ám pontos időpontot akkor még nem tudott mondani.

Csak annyit lehetett a síremlék kapcsán biztosan tudni, hogy maga Tímea tervezi meg azt, illetve, hogy az emlékhely nagyon elegáns lesz, ráadásul mindent úgy készítenek el gránitból, ahogy azt a filmmogul özvegye elképzelte. Akkor az is kiderült, hogy a Fiumei úti sírkertben lévő sírhelyen egy fekvő oroszlán és egy filmszalag is látható lesz majd.


Tímea korábban így nyilatkozott a készülő emlékművel kapcsolatosan:

„Készül a gyönyörű, elegáns sírhely. Annyit elárulok, hogy lesz rajta fekvő oroszlán és filmszalag... Nagyon különleges lesz, mint amilyen Andy volt. Remélhetőleg karácsonyra elkészül a sírhely. Azt mondták nekem, meg kell várni, amíg megsüllyed a föld, illetve megjön a gránit a bányából... és rengeteg finom munkát igényel az elkészítése. Sajnos, ez elég hosszadalmas folyamat, de találtam egy kreatív, nagyszerű sírkövest, aki valóra váltja az elképzelésemet, és ő is hozzáteszi az ötleteit.” 


Tímea azóta pontosított, elárulva, hogy már tényleg nemsokára elkészül a mű. Mint az Instagram-sztorijában írja:

„Andy nagyon szerette az őszi faleveleket, és ma csodálatos idő van, kijöttem hozzá. November 1-jére készen lesznek a gránit alapok, de az egész síremlék csak december végére. Pap Lajos kőszobrász fogja elkészíteni”.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: