2013-02-21 09:14:34• hírek • Blikk.hu

Kiderült! Balázs Klári tavaly múlt 60

Vége a találgatásoknak! Évek óta latolgatja a fél ország, vajon hány éves lehet Balázs Klári. Korda György felesége tudniillik soha nem mutatja meg a személyi igazolványát, és saját bevallása szerint soha nem írja le a hivatalos születési dátumát és a korát sem.

Ő csupán jót mulat azokon, akik tippelgetik a korát. A Blikk azonban, hogy fény derüljön a titokra, elment abba a törökszentmiklósi általános iskolába, ahol mindenki Klárikája kisiskolásként koptatta az iskolapadot, és ahol amint szóba kerül az énekesnő, egyből boldogan mesélnek róla az ott dolgozók.

Szép lassan előkerült az az osztálynapló is, amelyet kincsként őriz az iskola, és amelyben még a kis nyolcadik osztályos Klárika jegyei is fellelhetők.

- Boros Klára néven járt az akkor még Petőfi Sándor Általános Iskolába, és tessék, itt van, ni: ezerkilencszázötvenkettőben született a mi Klárikánk!

Nagyon büszkék vagyunk rá, sokszor példaként is említjük a mostani diákjaink előtt - leplezte le az iskola titkára a dívát, és azt is hozzátette, hogy ha Korda, Balázs duónak fellépése van a városban, akkor mindenki ott mulat.

No, de ki gondolná, hogy a művésznő tavaly nyáron ünnepelte a 60. születésnapját? Klárikát sosem zavarta, ha a korát találgatták.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: