2011-01-28 12:55:56• hírek • Blikk

Kiderítettük, kivel él Tolvai Reni

Mintha mindig is itt lakott volna, olyan otthonosan mozog 70 négyzetméteres nyereménylakásában Tolvai Renáta (19), a Megasztár 5. győztese.

A fiatal nagyváradi lány egy évig élvezheti a Duna-parti luxuskéglit, amely 46,5 millió forintjába kerülne, ha meg szeretné venni. A két hálószobás, nagy nappalis új otthonba azonban Reni nem egyedül költözött be, ám még mielőtt azt gondolnák, hogy Kállay-Saunders András a régi-új lakótárs, ki kell ábrándítsunk mindenkit. Reni „párja" ugyanis négylábú, fekete, alig egy kiló, és a Habibi (arabul Szeretlek) névre hallgat.

- Ő egy törpe pincser, a nagybátyámtól kaptam ajándékba, és máris nagyon jó párost alkotunk. Így legalább nem vagyok egyedül ebben a nagy lakásban - árulta el a most vörös hajjal hódító énekesnő, aki rettenetesen büszke arra, hogy kutyusa nyolchetes létére szobatiszta.

- Már megtanulta azt, hogy csak a pelenkájára pisilhet. Ha esetleg éppen az ölemben van, és akkor kell neki, akkor nyüszögve jelez - mesélte a gazdi, miközben erősen küzdenie kellett, hogy apró harapásnyomok nélkül megússza a beszélgetést. Habibinek saját sarka van, de a kedvenc helye a nappaliban található hatalmas asztal alatti sötét terület, minden játékát oda rángatja, legyen az kétszer akkora, mint ő maga.

Renit egyébként csupa ismerős tárgy veszi körül - a bútorok a korábbi megarezidenciából származnak, vagyis nem kell megszoknia azokat. Emellett a használati tárgyak beszerzésében is nagy szerepe volt a család többi tagjának.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Habibivel (Szerelem) költözött új otthonába Tolvai Reni
Habibivel (Szerelem) költözött új otthonába Tolvai Reni


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: