2017-12-08 11:31:26• hírek • Bede Emőke

Kicsik és nagyok körében is népszerű a korcsolyapálya

Ebben az évben minden eddiginél nagyobb pálya várja a korcsolyázás szerelmeseit, és mint az üzemeltetőtől kiderült, sokan ki is használják a lehetőséget.

Amint arról az üzemeltető beszámolt, a legforgalmasabb időszak a késő délután és az este, hiszen sokan munka vagy iskola után húznak korcsolyát. Amint közeledik az este, egyre többen jelentkeznek belépőjegyért, naponta átlagosan 100-150 gyerek és felnőtt is érkezik ilyenkor a pályához, hogy eltöltsön itt néhány vidám órát. Sőt mi több, sokan egész zárásig szántják a jeget, azaz este 10-ig.
 

A legtöbben saját korcsolyával érkeznek a helyszínre, viszont aki nem rendelkezik megfelelő lábbelivel, az a helyszínen is bérelhet egy párt. Mindezért 5 lejt kell fizetnie. A belépőjegyek ára a következőképpen alakul: a gyerekek számára 5 lejbe kerül majd két óra, felnőtteknek ugyanennyi időre 10 lejt kell befizetniük.
 

Bár minden este karácsonyi dallamok töltik meg az Október 25. teret, szombatra azonban még nagyobb buli igérkezik, hiszen 20 órától Dj Leviciusz diktálja majd az ütemet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: