2019-12-05 12:02:47• hírek • Bede Emőke

Kicsik és nagyok körében is népszerű a korcsolyapálya

A korcsolyázás szerelmesei egészen biztosan örülnek a hőmérő mínuszainak, hiszen e téli hidegben folyamatosan tud üzemelni a műjégpálya a szatmári új központban.

Az Október 25. téren ebben az évben is egy hatszáz négyzetméter alapterületű pálya várja a korcsolyázni vágyókat. A belépődíj felnőtteknek 10, gyerekeknek pedig 5 lej két órára. Emellett korcsolyabérlésre is lehetőség van a helyszínen: egy párért mindösszesen 5 lejt kell majd fizetni. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint a jégpálya délelőtt 10 és este 10 között fogadja a vendégeket, ám annak sincs szomorkodásra oka, aki decemberben nem tud korcsolyát húzni, ugyanis a jég egészen február utolsó napjáig várja majd a szatmáriakat.


A Google időjárás-előrejelzése szerint az elkövetkező napokban is önfeledten lehet majd szántani a jeget, ugyanis a következő egy hétben várhatóan nem fog 10 fok fölé emelkedni a hőmérő higanyszála, illetve csapadékra is csak hétfő környékén számíthatunk. Elő hát a korcsolyákkal, és irány a jég!



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: