2011-05-02 12:56:45• hírek • Szatmár.ro

Kiállítják Katalin hercegnő ruháját

Kiállítják Kate Middleton - most már Katalin cambridge-i hercegnő - esküvői ruháját, amelyet televíziónézők milliói csodálhattak meg a pénteki esküvőn.

A fehér és elefántcsontszínű szaténruhát Sarah Burton, Alexander McQueen elhunyt divatcézár örököse tervezte, és nagy dicséretet kapott egyszerre modern és klasszikus vonalvezetéséért. Sok hozzáértő párhuzamot fedezett fel a hercegnő és Grace Kelly esküvői ruhája között, amelyet a színésznő Rainier monacói herceggel kötött menyegzőjén viselt.

A Clarence House - Károly herceg hivatala - egyelőre nem közölte, hogy mikor állítják ki Vilmos herceg feleségének ruháját, amelyet az utolsó pillanatig nagy titok övezett. A nagyközönség csak akkor pillantotta meg, amikor a menyasszony megérkezett a Westminster-apátságba.

A ruha óriási érdeklődést keltett, a divatszakma nagyjai egyöntetűen dicsérték Sarah Burton munkáját. A költeményt máris másolják, izgatott menyasszonyok hamarosan már meg is rendelhetik. Másolat készül Katalin hercegnő fülbevalójáról is.


Katalin hercegnő az esküvői ruhában
Katalin hercegnő az esküvői ruhában


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: