2013-08-11 09:58:51• hírek • Szatmar.ro

Maksa Zoltán fellép az idei PMN-en

Aki már látta, ismét megnézi majd, aki eddig még nem hallott róla, megkedveli, sőt, aki nem szereti, még az is tud nevetni a műsorán: ő Maksa Zoltán. Az eredeti szakmája szerint vegyészlaboráns fiatalember humorista pályafutását 1982-ben, a Magyar Rádiónál kezdte.

Az akkori Humorfesztiválon még csak szerzőként vett részt, előadóként pedig az 1990-es Humorfesztivál az egyik fődíját zsebelte be. Saját tévéműsorai és önálló színházi estjei vannak, hobbija a zenélés.

Várhatóan a szatmári közönségének is megmutatja majd minden oldalát. Amellett, hogy már számos alkalommal láthattuk a tévékészülékek képernyőjén, például a Szeszélyes Évszakok című műsorban, vagy éppen a különböző szilveszteri összeállításokban, élőben is találkozhattak vele a szatmáriak, hiszen a megyeközpontban már tartott egyéni humorestet, sőt, 2009-ben, a VIII. Partiumi Magyar Napok keretében zenekarával fellépett a Kossuth-kertA  színpadán.

Legyenek Önök is tanúi egy felejthetetlen, könnyed szombat esti humorkavalkádnak a XII. Partiumi Magyar Napok keretében 2013. augusztus 24-én, 22 órától, a Kossuth-kert nagyszínpadán.

S azok listája, akik nélkül nem jöhetne létre a PMN:

Kiemelt támogatók: Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Kulturális Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány

Arany fokozatú támogatók: Tarr Beton, Babytrend, Barta Ati, Autonet, No Pardon Pub

Ezüst fokozatú támogatók: Farmacenter, CBA, Nyírbátori Sárkányfürdő,  Silcomprest, Ferys Invest, Metamob, Kreativ, Inovativ, Kauftherm, Solarex, Secondtex, 2X2 Club, Panatek, Salvator, Transpink, Mindig Friss, Clinica Korall

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: